Blog

Zilele Promovării Bibliei

18 septembrie 2012 • din Blog, Externe

Editura Viață și Sănătate v-a pregătit o ocazie specială în care puteți intra în posesia Bibliei dorite la un preț deosebit de avantajos (-30%). În perioada 22-24 septembrie va avea loc evenimentul „Zilele Promovării Bibliei”, un weekend în care puteți cunoaște, cumpăra și dărui Biblia.

După experiența anului trecut, în care o zi a părut a nu fi de ajuns, am decis extinderea zilei speciale la un weekend prelungit. Astfel, la editură veți putea comanda telefonic și online începând de sâmbătă seara (ora 22) până luni seara (ora 24), iar la librăriile Sola Scriptura și la depozitele editurii veți putea cumpăra personal în zilele de duminică (orele 9-17) și luni (orele 9-20).

Nu numai timpul a fost extins, ci și paleta de opțiuni. În oferta editurii vor fi puse la dispoziție aproximativ 150 de variante de Biblii (limba română, limba maghiară) și trei versiuni de Biblie pentru copii. Combinațiile se pliază pe toate gusturile: 5 mărimi de Biblii, de la foarte mică (A6) la foarte mare (A4); trei tipuri de suport de copertă (vinil, PVC și piele autentică), în 4 variante de culoare (negru, grena, albastru și alb), cu cruce sau fără. Prin Bibliile semilux căutăm să aducem la un preț accesibil elemente de lux (margini aurite), în timp ce Bibliile de lux au o paletă și mai largă de opțiuni: fermoar, repertoar, hărți color unicat în limba română (preluate din Andrews Study Bible), text mixt (clasic negru plus cuvintele Domnului Isus cu roșu). Așezarea în pagină a oricăreia dintre versiunile de mai sus este cea din versiunea Cornilescu clasică. Textul a fost recorectat și este tipărit cu un font mai ușor de citit, pe o hârtie de mai bună calitate. La final se regăsesc anexele: planul de citire a Bibliei într-un an, unitățile de măsură din Biblie și lista cuvintelor modificate în urma corecturii.

Pentru copii avem de asemenea 3 variante noi, unicat în limba română, pregătite pentru trei categorii de vârstă: „Biblia de colorat” (100 de planșe alb-negru, de colorat), premieră în România și considerată prima Biblie a copilului tău, „scrisă” de propria lui mânuță; „Biblia celor mici” (188 de pagini, ilustrații color, 11 povestiri) pentru copiii de 4-8 ani; „Eroii Bibliei” (140 de pagini ilustrate, 8 personaje biblice), pentru copiii de 7-10 ani.

Tot cu această ocazie vor fi promovate și o serie de cărți care să-l ajute pe cititor în înțelegerea cât mai corectă și mai profundă a Bibliei. Cartea „Repere biblice” prezintă într-o formă deosebit de atrăgătoare cele 28 de puncte fundamentale de credință. Puternic ancorată în Biblie, cartea se va dovedi un ajutor pentru cei care vor să-și mărturisească credința pe înțelesul simplu al celor din jur.

Cartea „Introducere la cărțile biblice” este un extras din Andrews Study Bible (un proiect editorial monumental, aflat deocamdată în faza de traducere în limba română). Cu ajutorul acestui manual, cititorul se va orienta cât mai exact cu privire la cărțile Bibliei: titlu, autor, teme abordate, loc și dată a scrierii, structură.

Cea de-a treia carte propusă cu această ocazie este „Interpretarea Scripturii”. Un produs editorial al Institutului de Cercetări Biblice (Conferința Generală), cartea reprezintă un demers teologic de mare anvergură. Pe parcursul a 520 de pagini, nu mai puțin de 49 de profesori de teologie și administratori ai bisericii au răspuns la 107 întrebări despre și din Biblie. Texte dificile, pe care uneori evităm să le abordăm, sunt explicate cu Scriptura, cu logica și bunul-simț, pe înțelesul omului obișnuit.

Vă așteptăm!


Deprecated: Fișierul Temă fără comments.php este considerat învechit începând cu versiunea 3.0.0 și nu sunt disponibile alte alternative. Te rog include în temă un șablon comments.php. in /homepages/23/d658865528/htdocs/7adventist.com/wp-includes/functions.php on line 6078

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Zecimi și daruri

Departamentul Trezorerie dorește să aducă la cunoștință atât membrilor cât și vizitatorilor posibilitatea de a oferi zecimile și darurile într-o modalitate adaptată condițiilor actuale.

Descarcă informații trezorerie

Pentru mai multe informații puteți lua legătura cu Marius Stancu, telefon: 677.499.737.