Blog

„Vis fără compromis” este provocarea exploratorilor din Cluj și Alba

21 noiembrie 2011 • din Blog, Externe

O atmosferă de sărbătoare tinerească a cuprins biserica din Câmpia Turzii în după amiaza sabatului din 12 noiembrie, când, din județele Alba și Cluj. exploratorii s-au adunat pentru a deschide împreună anul explo. Cântecele au răsunat din plin, grupele își prezentau rând pe rând programul, iar membrii prezenți au fost plăcut surprinși de frumusețea acestor copilași devotați.

Sub motto-ul „Vis fără compromis”, exploratorii au relatat experiențe din viața lor care au surprins momente în care au fost puși în fața compromisului. Mulți au spus ‘NU’ copiatului, jocurilor pe calculator, filmelor, minciunelelor, neascultării de părinți si au promis ca vor rămâne alături de Mântuitorul lor. Programul s-a încheiat cu învestirea a patru exploratori după ce aceștia au rostit angajamentul exploratorului.

Manu Ban / director Comunicare Biserica Adventista de Ziua a Șaptea din Transilvania de Nord.


Deprecated: Fișierul Temă fără comments.php este considerat învechit începând cu versiunea 3.0.0 și nu sunt disponibile alte alternative. Te rog include în temă un șablon comments.php. in /homepages/23/d658865528/htdocs/7adventist.com/wp-includes/functions.php on line 6078

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Zecimi și daruri

Departamentul Trezorerie dorește să aducă la cunoștință atât membrilor cât și vizitatorilor posibilitatea de a oferi zecimile și darurile într-o modalitate adaptată condițiilor actuale.

Descarcă informații trezorerie

Pentru mai multe informații puteți lua legătura cu Marius Stancu, telefon: 677.499.737.