În săptămâna 9-15 noiembrie, televiziunea creștină Alfa Omega TV provoacă știința să răspundă la întrebarea „De unde venim?”

În univers există mai multe stele decât firele de nisip de pe toate plajele lumii. Ceea ce vedem când privim cerul într-o noapte senină reprezintă o lopățică din nisipul de pe toate aceste plaje, iar Pământul reprezintă doar un fir din tot acest nisip.

Unicitatea și complexitatea Pământului și a vieții de pe el ridică, în mod inevitabil, întrebări referitoare la sursa lor. Mai devreme sau mai târziu, fiecare se întreabă: „De unde venim? De ce suntem aici?”

Într-o societate în care creaționismul reprezintă doar o doctrină religioasă, iar evoluționismul pare a fi apanajul științei, televiziunea creștină Alfa Omega TV invită știința să dea un verdict.

În săptămâna 9-15 noiembrie 2015, Alfa Omega TV aduce în centrul atenției creația. Prin intermediul programelor TV – fie ele documentare, talk-show-uri, dezbateri filosofice între teologi și atei, fie ele filme –, dar și prin intermediul articolelor și al clipurilor video pe care le pune la dispoziție pe site-ul său, Alfa Omega TV sfidează evoluția, prezentând argumente științifice în favoarea creației.

Răspunsul la întrebarea „De unde venim?” ne influențează întreaga viziune cu privire la lume și la viață, iar de răspunsul la întrebări precum „Ce ne aduce viitorul?”, „Există un viitor?”, depinde modul în care alegem să trăim această viață.

Care este răspunsul tău?

Sursa: semneletimpului.ro