Blog

„Tragedia Veacurilor” este Cartea Anului 2012

21 ianuarie 2012 • din Blog, Externe

Pe 21 ianuarie 2012 se va lansa în întreaga țară proiectul „Cartea anului”, care vizează distribuirea cărții „Tragedia veacurilor”.

Proiectul a fost propus de Conferința Generală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, iar ținta acestuia, la nivel mondial, este aceea de a produce și distribui cartea în diferite formate în peste 165 de milioane de exemplare.

Biserica din România și-a asumat și ea un rol în acest demers misionar, motiv pentru care Editura „Viata si Sanatate” a pregătit cartea în 4 formate tipărite și 4 formate digitale. În format tipărit, titlul este disponibil în varianta obișnuită, o varianta restrânsă (96p.), o ediție pentru copii și o ediție de lux. În formatul digital cartea este disponibilă pentru iPhone/iPad, platformele Android și Kindle și online pe www.carteaanului.ro

Vă invităm sâmbătă, 21 ianuarie, la Institutul Teologic Adventist unde, începând cu ora 17.00, va avea loc lansarea oficială a proiectului „Cartea anului” în România. Programul va include prezentarea autoarei, a cărții și a formatelor disponibile, discursul președintelui Ted Wilson de la lansarea proiectului în SUA, momentul de predare a exemplarului #1 din partea editurii către reprezentanții bisericii (slujbași din administrație și laici), rugăciunea de consacrare și idei de folosire a cărții în misiune. Muzica va fi asigurată de Corul și Orchestra de clopote a Institutului Teologic Adventist.

Evenimentul se va încheia cu vânzarea cărții anului în toate formatele disponibile: „Tragedia veacurilor” (ediția de lux, 25 lei), „Tragedia veacurilor” (ediția completă, revizuită, 5 lei), „Destinul planetei” (ediția restrânsă 1.5 lei) și „Andrei întreabă DE CE?” (ediția pentru copii, 2 lei)


Deprecated: Fișierul Temă fără comments.php este considerat învechit începând cu versiunea 3.0.0 și nu sunt disponibile alte alternative. Te rog include în temă un șablon comments.php. in /homepages/23/d658865528/htdocs/7adventist.com/wp-includes/functions.php on line 6078

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Zecimi și daruri

Departamentul Trezorerie dorește să aducă la cunoștință atât membrilor cât și vizitatorilor posibilitatea de a oferi zecimile și darurile într-o modalitate adaptată condițiilor actuale.

Descarcă informații trezorerie

Pentru mai multe informații puteți lua legătura cu Marius Stancu, telefon: 677.499.737.