Blog

„Tragedia Veacurilor” este Cartea Anului 2012

21 ianuarie 2012 • din Blog, Externe

Pe 21 ianuarie 2012 se va lansa în întreaga țară proiectul „Cartea anului”, care vizează distribuirea cărții „Tragedia veacurilor”.

Proiectul a fost propus de Conferința Generală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, iar ținta acestuia, la nivel mondial, este aceea de a produce și distribui cartea în diferite formate în peste 165 de milioane de exemplare.

Biserica din România și-a asumat și ea un rol în acest demers misionar, motiv pentru care Editura „Viata si Sanatate” a pregătit cartea în 4 formate tipărite și 4 formate digitale. În format tipărit, titlul este disponibil în varianta obișnuită, o varianta restrânsă (96p.), o ediție pentru copii și o ediție de lux. În formatul digital cartea este disponibilă pentru iPhone/iPad, platformele Android și Kindle și online pe www.carteaanului.ro

Vă invităm sâmbătă, 21 ianuarie, la Institutul Teologic Adventist unde, începând cu ora 17.00, va avea loc lansarea oficială a proiectului „Cartea anului” în România. Programul va include prezentarea autoarei, a cărții și a formatelor disponibile, discursul președintelui Ted Wilson de la lansarea proiectului în SUA, momentul de predare a exemplarului #1 din partea editurii către reprezentanții bisericii (slujbași din administrație și laici), rugăciunea de consacrare și idei de folosire a cărții în misiune. Muzica va fi asigurată de Corul și Orchestra de clopote a Institutului Teologic Adventist.

Evenimentul se va încheia cu vânzarea cărții anului în toate formatele disponibile: „Tragedia veacurilor” (ediția de lux, 25 lei), „Tragedia veacurilor” (ediția completă, revizuită, 5 lei), „Destinul planetei” (ediția restrânsă 1.5 lei) și „Andrei întreabă DE CE?” (ediția pentru copii, 2 lei)

Zecimi și daruri

Departamentul Trezorerie dorește să aducă la cunoștință atât membrilor cât și vizitatorilor posibilitatea de a oferi zecimile și darurile într-o modalitate adaptată condițiilor actuale.

Descarcă informații trezorerie

Pentru mai multe informații puteți lua legătura cu Marius Stancu, telefon: 677.499.737.

Ultimele studii biblice

Ascultarea de Cuvântul lui Dumnezeu
STUDIUL 13 » 20 IUNIE – 26 IUNIE
Interpretarea pasajelor dificile
STUDIUL 12 » 13 IUNIE – 19 IUNIE
Biblia şi profeţia
STUDIUL 11 » 6 IUNIE – 12 IUNIE
Biblia ca istorie
STUDIUL 10 » 30 MAI – 5 IUNIE
Cartea Geneza şi facerea lumii (II)
STUDIUL 9 » 23 MAI – 29 MAI
Cartea Geneza şi facerea lumii (I)
STUDIUL 8 » 16 MAI – 22 MAI
Limbaj, text şi context
STUDIUL 7 » 9 MAI – 15 MAI
De ce este nevoie de interpretare?
STUDIUL 6 » 2 MAI – 8 MAI
Sola Scriptura
STUDIUL 5 » 25 APRILIE – 1 MAI
Biblia – sursa de autoritate a credinţei noastre
STUDIUL 4 » 18 APRILIE – 24 APRILIE
Isus, apostolii şi Biblia
STUDIUL 3 » 11 APRILIE – 17 APRILIE
Originea Bibliei
STUDIUL 2 » 4 APRILIE – 10 APRILIE
Caracterul unic al Bibliei
STUDIUL 1 » 28 MARTIE – 3 APRILIE

Mai multe studii