Blog

„Tragedia Veacurilor” este Cartea Anului 2012

21 ianuarie 2012 • din Blog, Externe

Pe 21 ianuarie 2012 se va lansa în întreaga țară proiectul „Cartea anului”, care vizează distribuirea cărții „Tragedia veacurilor”.

Proiectul a fost propus de Conferința Generală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, iar ținta acestuia, la nivel mondial, este aceea de a produce și distribui cartea în diferite formate în peste 165 de milioane de exemplare.

Biserica din România și-a asumat și ea un rol în acest demers misionar, motiv pentru care Editura „Viata si Sanatate” a pregătit cartea în 4 formate tipărite și 4 formate digitale. În format tipărit, titlul este disponibil în varianta obișnuită, o varianta restrânsă (96p.), o ediție pentru copii și o ediție de lux. În formatul digital cartea este disponibilă pentru iPhone/iPad, platformele Android și Kindle și online pe www.carteaanului.ro

Vă invităm sâmbătă, 21 ianuarie, la Institutul Teologic Adventist unde, începând cu ora 17.00, va avea loc lansarea oficială a proiectului „Cartea anului” în România. Programul va include prezentarea autoarei, a cărții și a formatelor disponibile, discursul președintelui Ted Wilson de la lansarea proiectului în SUA, momentul de predare a exemplarului #1 din partea editurii către reprezentanții bisericii (slujbași din administrație și laici), rugăciunea de consacrare și idei de folosire a cărții în misiune. Muzica va fi asigurată de Corul și Orchestra de clopote a Institutului Teologic Adventist.

Evenimentul se va încheia cu vânzarea cărții anului în toate formatele disponibile: „Tragedia veacurilor” (ediția de lux, 25 lei), „Tragedia veacurilor” (ediția completă, revizuită, 5 lei), „Destinul planetei” (ediția restrânsă 1.5 lei) și „Andrei întreabă DE CE?” (ediția pentru copii, 2 lei)

Zecimi și daruri

Departamentul Trezorerie dorește să aducă la cunoștință atât membrilor cât și vizitatorilor posibilitatea de a oferi zecimile și darurile într-o modalitate adaptată condițiilor actuale.

Descarcă informații trezorerie

Pentru mai multe informații puteți lua legătura cu Marius Stancu, telefon: 677.499.737.

Ultimele studii biblice

Educaţie continuă
STUDIUL 13 » 19 DECEMBRIE - 25 DECEMBRIE
Binecuvântările Sabatului
STUDIUL 12 » 12 DECEMBRIE - 18 DECEMBRIE
Creştinul şi munca
STUDIUL 11 » 5 DECEMBRIE - 11 DECEMBRIE
Educaţia în artă şi ştiinţe
STUDIUL 10 » 28 NOIEMBRIE - 4 DECEMBRIE
Biserica şi educaţia
STUDIUL 9 » 21 NOIEMBRIE - 27 NOIEMBRIE
Educația și răscumpărarea
STUDIUL 8 » 14 NOIEMBRIE - 20 NOIEMBRIE
Închinarea şi educaţia
STUDIUL 7 » 7 NOIEMBRIE - 13 NOIEMBRIE
Lecții mai greu de învățat
STUDIUL 6 » 31 OCTOMBRIE - 6 NOIEMBRIE
Isus, Marele învățător
STUDIUL 5 » 24 OCTOMBRIE - 30 OCTOMBRIE
Cum văd ochii Domnului – viziunea biblică
STUDIUL 4 » 17 OCTOMBRIE - 23 OCTOMBRIE
Legea ca invatator
STUDIUL 3 » 10 OCTOMBRIE - 16 OCTOMBRIE
Familia
STUDIUL 2 » 3 OCTOMBRIE - 9 OCTOMBRIE
Educația în Grădina Edenului
STUDIUL 1 » 26 SEPTEMBRIE – 2 OCTOMBRIE

Mai multe studii