Blog

SperantaTV se transmite și pe Facebook

19 noiembrie 2011 • din Blog, Externe

SperantaTV este singura televiziune din Romania care transmite LIVE, 24/7, pe Facebook. Acesta facilitate este implementata pe pagina de Facebook a televiziunii SperantaTV.

“Suntem foarte multumiti de aceasta realizare si speram ca prezenta noastra pe Facebook va fi apreciata de un public tanar, activ, care in mod obisnuit nu petrece foarte mult timp in fata micului ecran, dar care este un utilizator fidel al retelelor de socializare”, a declarat Cristina Isvan, redactorul sef al postului de televiziune Speranta TV. “Prin intermediul paginii noastre de Facebook, utilizatorii pot urmari programele noastre, dar pot comunica direct cu realizatorii, pot pune intrebari si isi pot exprima opiniile cu privire la continutul emisiunilor.”

„Pentru a putea urmari streamingul nostru in direct pe Facebook, va invitam sa apasati butonul LIKE. Apoi, in meniul din partea stanga, apasati butonul LIVE pentru a putea urmari programele noastre in direct.

De asemenea, va reamintim ca pagina noastra de Facebook este actualizata zilnic cu noi informatii. Aveti ocazia sa vedeti poze din culise, sa ascultati multa muzica buna, sa primiti fagaduinte biblice, sa aflati programul zilei sau sa participati la sondajele de opinie pe care echipa SperantaTV le face aici. Va asteptam pe pagina de Facebook a pentru a fi mai aproape de noi!” a mai precizat Cristina Isvan.


Deprecated: Fișierul Temă fără comments.php este considerat învechit începând cu versiunea 3.0.0 și nu sunt disponibile alte alternative. Te rog include în temă un șablon comments.php. in /homepages/23/d658865528/htdocs/7adventist.com/wp-includes/functions.php on line 6078

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Zecimi și daruri

Departamentul Trezorerie dorește să aducă la cunoștință atât membrilor cât și vizitatorilor posibilitatea de a oferi zecimile și darurile într-o modalitate adaptată condițiilor actuale.

Descarcă informații trezorerie

Pentru mai multe informații puteți lua legătura cu Marius Stancu, telefon: 677.499.737.