Blog

Să avem pom de Crăciun?

20 septembrie 2005 • din Blog

Dumnezeu ar avea placere daca de Craciun fiecare comunitate ar avea un pom de Craciun, in care sa fie agatate daruri, [ Nota traducatorului: Cuvantul din limba engleza, redat in romaneste prin „daruri”, este cuvantul folosit in limba engleza pentru darurile care se aduc la biserica (darurile care se aduc alaturi de zecimi, darurile pentru lucrarea lui Dumnezeu in general).] mari sau mici, pentru aceste case de inchinare. [In acest articol, se face referinta la proiectele in curs de desfasurare pentru cladiri.

Deoarece principiile legate de acestea sunt aplicabile si astazi, aceste referinte specifice sunt lasate in articol.] Ne-au sosit scrisori in care suntem intrebati: E bine sa avem pom de Craciun? Nu va fi aceasta in felul lumii?

Noi raspundem: puteti sa faceti cum face lumea, daca aveti tragere de inima sa faceti asa sau s-o faceti intr-un mod deosebit de lume, daca este posibil. Nu este pacat a se alege un brad placut mirositor, pe care sa il asezam in comunitatile noastre, insa pacatul este legat de motivul care ne determina sa facem acel lucru si felul in care sunt folosite darurile care sunt asezate in pom.

Pomul poate fi atat de inalt si crengile sale atat de ample, cat se potriveste cel mai bine momentului; fie insa ca ramurile lui sa fie incarcate cu roada de aur si argint a bunavointei voastre de a fi darnici, pe care s-o prezentati inaintea Lui ca darul vostru de Craciun.

Fie ca donatiile voastre sa fie sfintite de rugaciune.
Sarbatorile de Craciun si de Anul Nou pot fi si trebuie sa fie tinute in folosul celor lipsiti. Dumnezeu este glorificat atunci cand noi dam pentru a-i ajuta pe aceia care au familii numeroase de intretinut.


Deprecated: Fișierul Temă fără comments.php este considerat învechit începând cu versiunea 3.0.0 și nu sunt disponibile alte alternative. Te rog include în temă un șablon comments.php. in /homepages/23/d658865528/htdocs/7adventist.com/wp-includes/functions.php on line 6078

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Zecimi și daruri

Departamentul Trezorerie dorește să aducă la cunoștință atât membrilor cât și vizitatorilor posibilitatea de a oferi zecimile și darurile într-o modalitate adaptată condițiilor actuale.

Descarcă informații trezorerie

Pentru mai multe informații puteți lua legătura cu Marius Stancu, telefon: 677.499.737.