Blog

Rugațivă pentru Togo

27 noiembrie 2012 • din Blog, Externe

Presedintele Bisericii Adventiste mondiale face apel la un Sabat de post si rugaciune in 1 decembrie pentru a-i sustine pe membrii Bisericii acuzati pe nedrept. Președintele Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea Ted N. C. Wilson a făcut apel pentru o zi mondială de post și rugăciune în 1 decembrie pentru a susține eliberarea celor doi adventiști care se află în prezent într-o închisoare din Togo.

Wilson și administratorii Bisericii au luat această hotărâre în speranța că prin intermediul acestui eveniment mai multe persoane vor cunoaște situația lui Antonio dos Anjos Monteiro, Directorul Departamentului Școala de Sabat și Lucrare Personală al Uniunii de Misiuni Sahel cu sediul în Lome, și a lui Bruno Amah, membru al Bisericii și om de afaceri din Lome.

Apărătorii drepturilor omului și avocații adventiști au făcut apel pentru eliberarea celor doi încă din luna martie, atunci când aceștia au fost reținuți pentru complicitate la crimă. Un togolez i-a incriminat pe Monteiro și Amah de complicitate într-un caz de trafic de sânge, dar poliția nu a găsit nicio dovadă în urma perchezițiilor efectuate la locuința lui Monteiro și la sediul Bisericii. Autoritățile locale au recunoscut nevinovăția celor doi încă de atunci.

Eforturile diplomatice pentru eliberarea celor doi continuă. Marți, 20 noiembrie, liderii Bisericii au înființat o echipă de lucru condusă de John Graz, Directorul Departamentului Relații Oficiale și Libertate Religioasă al Bisericii Adventiste mondiale, care să coordoneze demersurile pentru eliberarea lor. Liderii Bisericii doresc să îi implice pe credincioşii adventişti din toată lumea într-o campanie media socială pentru a promova Sabatul din 1 decembrie ca zi de rugăciune.

„Cerem întregii Biserici Adventiste de Ziua a Șaptea să se alăture în rugăciune și post în 1 decembrie”, a spus Wilson. Liderul Bisericii mondiale i-a vizitat pe cei doi în închisoare în timpul unei vizite în Africa de Vest.

„Aceștia sunt membrii ai Bisericii acuzați pe nedrept și Îl rugăm pe Dumnezeu să intervină pentru ca ei să se poată reîntâlni cu familiile lor și să își continue lucrarea”, a spus el.

O altă modalitate prin care credincioşii îşi pot exprima susţinerea pentru cei doi membri ai Bisericii constă în semnarea unei petitii urmănd linkul urmator: http://tinyurl.com/d9g3ew6


Deprecated: Fișierul Temă fără comments.php este considerat învechit începând cu versiunea 3.0.0 și nu sunt disponibile alte alternative. Te rog include în temă un șablon comments.php. in /homepages/23/d658865528/htdocs/7adventist.com/wp-includes/functions.php on line 6078

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Zecimi și daruri

Departamentul Trezorerie dorește să aducă la cunoștință atât membrilor cât și vizitatorilor posibilitatea de a oferi zecimile și darurile într-o modalitate adaptată condițiilor actuale.

Descarcă informații trezorerie

Pentru mai multe informații puteți lua legătura cu Marius Stancu, telefon: 677.499.737.