Blog

Pastorul Teodor Hutanu, Presedintele Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Romania apreciat la nivelul Diviziunii Euro Africa

19 noiembrie 2011 • din Blog, Externe

Pastorul Teodor Huţanu este Preşedintele Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România, fiind cu cei 100.000 de credincioși cea mai mare din regiunea Euro-Africa. În calitate de pastor, el consideră că are sarcina de a conduce membrii, pastorii şi liderii instituţiilor spre ceea ce Dumnezeu doreşte pentru poporul Său: „A înţelege clar mesajul Duhului Sfânt şi găsirea celor mai potrivite modalităţi pentru a-l transmite intact bisericii reprezintă o provocare permanentă”, a spus pastorul Huţanu. Prioritatea pastorului Huţanu este păstrarea bisericii în legătură cu familia adventistă din întreaga lume, împărtăşind aceeaşi misiune şi pregătindu-se pe sine şi pe alţii pentru a doua venire a Domnului nostru, „pentru care mă rog şi lucrez”.

A predica Evanghelia înseamnă a fi ambasadorul Cerului, a oferi salvarea celor care au disperată nevoie de ea. „Ori de câte ori primesc un telefon prin care mi se cere să susţin o campanie de evanghelizare”, spune pastorul Huţanu, „sunt fericit sa accept, în ciuda numeroaselor responsabilităţi administrative. Nu eu îmi programez întâlnirile de evanghelizare, ci doar răspund solicitărilor pe care le primesc. Mă rog pentru îndrumare şi inspiraţie şi trebuie să mărturisesc faptul că aranjamentele lui Dumnezeu sunt cele mai bune.

Pastorul Huţanu a fost apreciat de Diviziunea Euro-Africa pentru cele peste 50 de campanii de evanghelizare susţinute. „Este o surpriză ce mă face să mă simt încurajat şi apreciat. Eu nu sunt demn de laude, dar mă bucur că Domnul nostru este glorificat prin munca mea umilă.” Şi a încheiat: „Doresc să le mulţumesc liderilor Diviziunii Euro-Africa pentru această recunoaştere şi pentru dedicarea lor în susţinerea misiunii Evangheliei.”


Deprecated: Fișierul Temă fără comments.php este considerat învechit începând cu versiunea 3.0.0 și nu sunt disponibile alte alternative. Te rog include în temă un șablon comments.php. in /homepages/23/d658865528/htdocs/7adventist.com/wp-includes/functions.php on line 6078

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Zecimi și daruri

Departamentul Trezorerie dorește să aducă la cunoștință atât membrilor cât și vizitatorilor posibilitatea de a oferi zecimile și darurile într-o modalitate adaptată condițiilor actuale.

Descarcă informații trezorerie

Pentru mai multe informații puteți lua legătura cu Marius Stancu, telefon: 677.499.737.