Blog

Pastorul Teodor Hutanu, Presedintele Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Romania apreciat la nivelul Diviziunii Euro Africa

19 noiembrie 2011 • din Blog, Externe

Pastorul Teodor Huţanu este Preşedintele Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România, fiind cu cei 100.000 de credincioși cea mai mare din regiunea Euro-Africa. În calitate de pastor, el consideră că are sarcina de a conduce membrii, pastorii şi liderii instituţiilor spre ceea ce Dumnezeu doreşte pentru poporul Său: „A înţelege clar mesajul Duhului Sfânt şi găsirea celor mai potrivite modalităţi pentru a-l transmite intact bisericii reprezintă o provocare permanentă”, a spus pastorul Huţanu. Prioritatea pastorului Huţanu este păstrarea bisericii în legătură cu familia adventistă din întreaga lume, împărtăşind aceeaşi misiune şi pregătindu-se pe sine şi pe alţii pentru a doua venire a Domnului nostru, „pentru care mă rog şi lucrez”.

A predica Evanghelia înseamnă a fi ambasadorul Cerului, a oferi salvarea celor care au disperată nevoie de ea. „Ori de câte ori primesc un telefon prin care mi se cere să susţin o campanie de evanghelizare”, spune pastorul Huţanu, „sunt fericit sa accept, în ciuda numeroaselor responsabilităţi administrative. Nu eu îmi programez întâlnirile de evanghelizare, ci doar răspund solicitărilor pe care le primesc. Mă rog pentru îndrumare şi inspiraţie şi trebuie să mărturisesc faptul că aranjamentele lui Dumnezeu sunt cele mai bune.

Pastorul Huţanu a fost apreciat de Diviziunea Euro-Africa pentru cele peste 50 de campanii de evanghelizare susţinute. „Este o surpriză ce mă face să mă simt încurajat şi apreciat. Eu nu sunt demn de laude, dar mă bucur că Domnul nostru este glorificat prin munca mea umilă.” Şi a încheiat: „Doresc să le mulţumesc liderilor Diviziunii Euro-Africa pentru această recunoaştere şi pentru dedicarea lor în susţinerea misiunii Evangheliei.”

Zecimi și daruri

Departamentul Trezorerie dorește să aducă la cunoștință atât membrilor cât și vizitatorilor posibilitatea de a oferi zecimile și darurile într-o modalitate adaptată condițiilor actuale.

Descarcă informații trezorerie

Pentru mai multe informații puteți lua legătura cu Marius Stancu, telefon: 677.499.737.

Ultimele studii biblice

Ascultarea de Cuvântul lui Dumnezeu
STUDIUL 13 » 20 IUNIE – 26 IUNIE
Interpretarea pasajelor dificile
STUDIUL 12 » 13 IUNIE – 19 IUNIE
Biblia şi profeţia
STUDIUL 11 » 6 IUNIE – 12 IUNIE
Biblia ca istorie
STUDIUL 10 » 30 MAI – 5 IUNIE
Cartea Geneza şi facerea lumii (II)
STUDIUL 9 » 23 MAI – 29 MAI
Cartea Geneza şi facerea lumii (I)
STUDIUL 8 » 16 MAI – 22 MAI
Limbaj, text şi context
STUDIUL 7 » 9 MAI – 15 MAI
De ce este nevoie de interpretare?
STUDIUL 6 » 2 MAI – 8 MAI
Sola Scriptura
STUDIUL 5 » 25 APRILIE – 1 MAI
Biblia – sursa de autoritate a credinţei noastre
STUDIUL 4 » 18 APRILIE – 24 APRILIE
Isus, apostolii şi Biblia
STUDIUL 3 » 11 APRILIE – 17 APRILIE
Originea Bibliei
STUDIUL 2 » 4 APRILIE – 10 APRILIE
Caracterul unic al Bibliei
STUDIUL 1 » 28 MARTIE – 3 APRILIE

Mai multe studii