Blog

Ora de rugaciune pentru tineret

31 octombrie 2013 • din Blog, Locale

La ultimul Comitet de Tineret care a avut loc duminica trecuta am hotarat impreuna sa ne rugam mai mult pentru ceea ce suntem, ceea ce facem si mai ales ceea ce ne propunem sa facem. Am constientizat ca avem multa nevoie de ajutorul Divin pentru viata noastra personala, si viata noastra de biserica. Ne place sa credem ca Dumnezeu este implicat in mod direct in viata noastra, si ca ori de cate ori avem nevoie sa luam o decizie sa ne fie usor sa Il intrebam.

De aceea, VA INVITAM CA IN FIECARE MIERCURI LA 20:30 sa avem ORA DE RUGACIUNE DE TINERET la local unde sunt invitati TOTI TINERII BISERICII NOASTRE! Aceste reuniuni se vor face incepand de Miercuri, 30 octombrie, 2013.

Avem credinta ca Duhul lui Dumnezeu inca lucreaza in vietile noastre si vom putea rupe din timpul nostru pentru a intra in legatura directa cu El. Anuntul se va face si in biserica locala Sambata viitoare, 2 noiembrie.


Deprecated: Fișierul Temă fără comments.php este considerat învechit începând cu versiunea 3.0.0 și nu sunt disponibile alte alternative. Te rog include în temă un șablon comments.php. in /homepages/23/d658865528/htdocs/7adventist.com/wp-includes/functions.php on line 6078

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Zecimi și daruri

Departamentul Trezorerie dorește să aducă la cunoștință atât membrilor cât și vizitatorilor posibilitatea de a oferi zecimile și darurile într-o modalitate adaptată condițiilor actuale.

Descarcă informații trezorerie

Pentru mai multe informații puteți lua legătura cu Marius Stancu, telefon: 677.499.737.