Blog

Numărul creștinilor din Siria crește în ciuda persecuției din partea Statului Islamic

10 august 2015 • din Blog, Evenimente, Externe

Creștinii din Siria se confruntă cu persecuții, atacuri și răpiri ale Statului Islamic, dar, chiar și așa numărul de creștini este tot mai mare, spune pastorul Tom Doyle, pentru portalul Christian Today.

Mai mult de 230 de creștini au fost raportați ca dispăruți și peste 15.000 de familii asiriene creștine rămase în Siria sunt la risc de persecuții. În ciuda acestor amenințări și decese violente, mulți creștini rămân neclintiți în credinței lor, și chiar sunt activi în evanghelizare în numele al lui Isus Hristos, conform cu pastorul Doyle, director al e3 Partners pentru Orientul Mijlociu.

În cartea sa, Doyle povestește de 10 plantatori de biserici din Siria, care deși au avut posibilitatea de a părăsi țara pentru siguranța lor, ei au continuat să ducă mai departea Evanghelia, riscându-și viața. Au recrutat mai mult de 15 de lideri ai unor bisericii pentru ai ajuta în munca lor. „Suntem gata să rămânem în țară, suntem dispuși să suferim, suntem dispuși să murim aici, pentru Isus”, au spus ei. […]

Conform pastorul Doyle echipa continuă să trimită rapoarte cu privire la răspândirea creștinismului în țară. Nu numai ca sunt plantează biserici, de asemenea, încurajează liderii bisericilor din Siria să continue lupta pentru credință, și sunt o măturie pentru mulți oameni care vin la Hristos și se alătură bisericii.

Sursa: Stiri Crestine


Deprecated: Fișierul Temă fără comments.php este considerat învechit începând cu versiunea 3.0.0 și nu sunt disponibile alte alternative. Te rog include în temă un șablon comments.php. in /homepages/23/d658865528/htdocs/7adventist.com/wp-includes/functions.php on line 6078

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Zecimi și daruri

Departamentul Trezorerie dorește să aducă la cunoștință atât membrilor cât și vizitatorilor posibilitatea de a oferi zecimile și darurile într-o modalitate adaptată condițiilor actuale.

Descarcă informații trezorerie

Pentru mai multe informații puteți lua legătura cu Marius Stancu, telefon: 677.499.737.