Blog

Inaugurăm noua pagină web

31 august 2010 • din Blog, Locale

Ne produce o mare bucurie să publicăm această nouă pagină, care sperăm să fie mult mai accesibilă pentru mulți dintre voi, astfel incât să ajungi să cunoști mai îndeaproape comunitatea noastră.

Am început să lucrăm la renovarea paginii web a bisericii noastre încă de acum câteva luni, și în sfârșit după multe ore de muncă astăzi o vedem publicată. În acest articol te punem la curent în linii mari cu imbunătățirile care s-au adus.

1. Un design mai actual, cu un sistem de meniuri si linkuri mai accesibile.

2. Acces direct la paginile noastre din Facebook, Twitter si Flickr, direct din pagina de home, mai ales acum când rețelele sociale sunt foarte căutate.

3. Pagina transmisiilor în direct accesibilă în mod direct din meniul principal, cu un reproductor mai mare.

http://www.7adventist.com/direct/

4. Un nou sistem de publicare a studiilor săptămânale sau așa numita Școala de Sabat Audio, în care includem tot studiul în format text, audio si cu posibilitate de descărcare. Deasemenea disponibilă de aici înainte din meniul principal.

http://www.7adventist.com/studiu/

5. Resursele le prezentăm în 3 secții principale: Video, Albume și Alte Resurse.

http://www.7adventist.com/resurse/

6. O nouă formă de cunoaștere și de contact cu responsabilii de departamente din comunitate.

http://www.7adventist.com/despre/echipa/

7. În pagina de contact, vei putea găsi adresele de email ale pastorilor, localizarea noastră în Madrid și Coslada, și deasemenea programul serviciilor de cult.

http://www.7adventist.com/despre/contact/

8. De aici înainte poți fii la curent cu toate evenimentele, activitățile noastre prin intermediului newsletter-ului nostru lunar. Doar trebuie să te înscrii !

http://www.7adventist.com/urmareste-ne/

Sperăm ca să te avem mai aproape de aici înainte și prin intermediul acestei pagini web, și nu uita să ne trimiți comentariile, sugestiile, motivele de rugăciune și de ce nu încurajările tale pe adresa noastră de e-mail info@7adventist.com.


Deprecated: Fișierul Temă fără comments.php este considerat învechit începând cu versiunea 3.0.0 și nu sunt disponibile alte alternative. Te rog include în temă un șablon comments.php. in /homepages/23/d658865528/htdocs/7adventist.com/wp-includes/functions.php on line 6078

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Zecimi și daruri

Departamentul Trezorerie dorește să aducă la cunoștință atât membrilor cât și vizitatorilor posibilitatea de a oferi zecimile și darurile într-o modalitate adaptată condițiilor actuale.

Descarcă informații trezorerie

Pentru mai multe informații puteți lua legătura cu Marius Stancu, telefon: 677.499.737.