Blog

Studiile biblice – incluse în actualizarea aplicației MyBible

6 noiembrie 2015 • din Blog, Resurse de studiu

După lansarea site-ului și a aplicației MyBible, acestea au devenit în scurt timp o platformă preferată pentru mulți utilizatori tineri. Cu toate acestea, o facilitate exrem de utilă, așteptată de foarte multă vreme încă lipsea. Este vorba de Studiile Biblice” ne-a mărturisit Robert Mandache, directorul Departamentului Tineret în cadrul Conferinței Muntenia. „Însă”, a continuat acesta, „cu sprijinul Editurii Viață și Sănătate, acum utilizatorii MyBible se pot bucura și de această facilitate”.

Odată cu lansarea acestui update important, tinerii adventiști vor avea acces permanent la Studiile Biblice, putând să acceseze direct în aplicație orice trimitere biblică și să studieze rapid și eficient indiferent de locul unde se află.

„După acest pas, proiectul MyBible, a devenit un instrument foarte util tinerilor, ei având accces la Biblia Audio, Comentariul Biblic, Devoționalul de tineret și cel de majori, Studiile Biblice, plan de citire al Bibliei, sistem de notițe și tot ceea ce e nevoie pentru ca un tânăr să aibă acces la resurse pentru creșterea lui spirituală.

Dacă mulți se simt speriați de digitalizarea vieții tinerilor, noi, prin dezvoltarea acestei aplicații, dorim să profităm de aceste direcții pentru a pune la dispoziția oamenilor un conținut relevant stilului de viață și al contextului social în care aceștia își desfășoară activitatea. De aici și mottoul proiectului MyBible – Aceleași cuvinte, dar mai simplu!” a transmis Iarca Gabriel, coordonatorul acestui proiect.

Site-ul și aplicația MyBible oferă posibilitatea de citire a mai multor versiuni ale Bibliei, atât în limba română, cât și în alte limbi, inclusiv în format paralel iar pentru studiul intensiv al acestora sunt oferite numeroase instrumentele și facilități.

De asemenea, aplicația oferă, în mod gratuit, Biblia Audio produsă de Radio Vocea Speranței și recitată de către realizatorul radio, Ioan Paicu. O altă resursă pusă la dispoziția tinerilor este Devoționalul de Tineret pe care tinerii îl pot primi în fiecare zi, pe telefon sau tabletă, prin intermediul acestei aplicații.

Pentru un studiu aprofundat al Bibliei, utilizatorii au la dispoziție Comentariul Biblic Adventist, care poate fi accesat în dreptul fiecărui verset biblic oferind o perspectivă amplă asupra subiectului. De asemenea, fiecare utilizator, poate folosi un sistem de notițe integrat prin care este oferită posibilitatea de a strânge diverse idei în dreptul fiecărui verset biblic.

Proiectul digital MyBible a fost dezvoltat de Departamentul Tineret al Conferinței Muntenia alături de o echipă a Asociației Respiro cu sprijinul Speranța TV, Radio Vocea Speranței, Editura Viață și Sănătate și Institutul Teologic Adventist. Platforma online poate fi accesată la http://www.mybible.ro.

Notă: Orice sugestie, eroare a platformei sau obiecții cu privire la proiect aveți, vă rugăm să o trimiteți pe adresa: contact@mybible.ro.

Sursa: Info Adventist


Deprecated: Fișierul Temă fără comments.php este considerat învechit începând cu versiunea 3.0.0 și nu sunt disponibile alte alternative. Te rog include în temă un șablon comments.php. in /homepages/23/d658865528/htdocs/7adventist.com/wp-includes/functions.php on line 6078

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Zecimi și daruri

Departamentul Trezorerie dorește să aducă la cunoștință atât membrilor cât și vizitatorilor posibilitatea de a oferi zecimile și darurile într-o modalitate adaptată condițiilor actuale.

Descarcă informații trezorerie

Pentru mai multe informații puteți lua legătura cu Marius Stancu, telefon: 677.499.737.