Blog

Crăciunul ca sărbătoare

20 septembrie 2005 • din Blog

Craciunul ca sarbatoare. „Vine Craciunul” este vestea care rasuna pretutindeni in lumea noastra, de la rasarit la apus si de la nord la sud. Pentru copii, tineri, adulti si chiar pentru cei in varsta, este un timp de bucurie si veselie mare. Insa ce este Craciunul in fond, ca sa i se acorde atat de multa atentie?

Ziua de 25 decembrie se presupune a fi ziua nasterii lui Isus Hristos si sarbatorirea acesteia a devenit un obicei popular. Totusi, nu exista certitudinea ca noi tinem adevarata zi de nastere a Mantuitorului nostru. Istoria nu ne da nici o asigurare in acest sens. Biblia nu ne da timpul precis. Daca ar fi considerat aceasta cunoastere esentiala pentru mantuirea noastra, Domnul ne-ar fi vorbit prin profetii si apostolii Sai, astfel ca sa putem sti totul despre acest subiect.

Tacerea Scripturilor in aceasta privinta constituie pentru noi dovada ca acest lucru nu ne-a fost facut cunoscut din motivele cele mai intelepte.
In intelepciunea Sa, Domnul a tinut ascuns locul unde l-a ingropat pe Moise. Dumnezeu l-a ingropat pe Moise, l-a inviat si l-a luat la cer. A tinut ascuns acest lucru pentru a preveni idolatria. El, impotriva caruia s-au razvratit in timp ce era in serviciu activ, pe care l-au atatat mereu aproape dincolo de limita de a suporta omeneste, a fost venerat aproape ca Dumnezeu, dupa ce s-a despartit de ei prin moarte.

Tot din acelasi motiv, El a ascuns ziua exacta a nasterii Domnului Hristos, astfel ca acea zi sa nu primeasca onoarea care ar trebui data Domnului Hristos ca Rascumparatorul lumii, un Mantuitor care trebuie primit, in care trebuie sa ne incredem si pe care sa ne bazam ca poate mantui pe deplin pe toti cei care vin la El. Adorarea sufletului nostru trebuie sa se indrepte catre Domnul Isus, Fiul Dumnezeului Celui nemarginit.


Deprecated: Fișierul Temă fără comments.php este considerat învechit începând cu versiunea 3.0.0 și nu sunt disponibile alte alternative. Te rog include în temă un șablon comments.php. in /homepages/23/d658865528/htdocs/7adventist.com/wp-includes/functions.php on line 6078

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Zecimi și daruri

Departamentul Trezorerie dorește să aducă la cunoștință atât membrilor cât și vizitatorilor posibilitatea de a oferi zecimile și darurile într-o modalitate adaptată condițiilor actuale.

Descarcă informații trezorerie

Pentru mai multe informații puteți lua legătura cu Marius Stancu, telefon: 677.499.737.