Blog

Consulul Braziliei la Washington in vizita la sediul mondial al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea

6 septembrie 2010 • din Blog, Externe

Liderii Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea l-au intampinat saptamana aceasta la sediul denominaţiunii pe consulul general brazilian la Washington, apreciind angajamentul Braziliei faţă de libertatea religioasă şi prezentând activitatea bisericii în ţara din America de Sud.

Liderii bisericii au spus că Brazilia este casa uneia dintre cele mai „vibrante” regiuni ale denominaţiunii. Deşi majoritatea populaţiei este catolică, Brazilia este casa a aproape 1.3 milioane de membri ai Bisericii Adventiste, cea mai mare populaţie adventistă dintr-o ţară.

„Suntem foarte recunoscători pentru libertatea religioasă, nu doar pentru Biserica Adventistă, ci pentru toate Bisericile”, a spus Preşedintele Bisericii Adventiste Ted N.C. Wilson Ambasadorului Almir Barbuda. „Adventiştii sunt dornici să păstreze şi să cultive libertatea religioasă pentru toţi oamenii.”

Barbuda, fost Ambasador brazilian în Belgia, a apreciat Biserica pentru munca sa în domeniul educaţiei şi al asistenţei medicale. „Faceţi o treabă minunată în Brazilia”, a spus el unui mic grup de lideri ai Bisericii.

Wilson a spus că Biserica Adventistă se concentrează pe a face creştinismul „practic” acolo unde activează. Biserica din Brazilia operează 475 de şcoli elementare, aproximativ 130 de şcoli secundare, şase colegii şi cea mai mare universitate a denominaţiunii – peste 8.000 de studenţi frecventează Universitatea Adventistă din Brazilia din Sao Paulo.

„În Brazilia avem numeroase şcoli şi spitale şi aproape în fiecare săptămână inaugurăm o staţie de televiziune a Hope Channel în diferite oraşe. Vrem să împărtăşim cu guvernul ceea ce facem”, a spus Williams Costa Jr., Directorul Departamentului Comunicare al Bisericii, originar din Brazilia.

Adventist News Network
Sursă: adventist.ro


Deprecated: Fișierul Temă fără comments.php este considerat învechit începând cu versiunea 3.0.0 și nu sunt disponibile alte alternative. Te rog include în temă un șablon comments.php. in /homepages/23/d658865528/htdocs/7adventist.com/wp-includes/functions.php on line 6078

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Zecimi și daruri

Departamentul Trezorerie dorește să aducă la cunoștință atât membrilor cât și vizitatorilor posibilitatea de a oferi zecimile și darurile într-o modalitate adaptată condițiilor actuale.

Descarcă informații trezorerie

Pentru mai multe informații puteți lua legătura cu Marius Stancu, telefon: 677.499.737.