Blog

Astronomul Vaticanului crede că extratereştrii au suflet

25 septembrie 2010 • din Blog, Externe

Un astronom al Vaticanului susţine că este posibil să existe extratereştri şi, în cazul acesta, e foarte posibil ca ei să aibă suflet. Dacă au suflet, atunci cu siguranţă ei trebuie îndreptaţi către credinţă. Preotul astronom Guy Consolmagno a declarat la Festivalul Britanic de Ştiinţă din Birmingham că ar fi foarte încântat să boteze extratereştri, dar admite că şansele de comunicare cu fiinţe extraterestre sunt foarte scăzute, potrivit site-ului Daly Mail, citat de Mediafax.

Dr. Consolmagno, membru al echipei de 12 astronomi a Vaticanului, a susţinut că Biserica Catolică a fost întotdeauna pentru susţinerea şi finanţarea ştiinţei. Întrebat dacă ar boteza un extraterestru, astronomul a răspuns că numai dacă aceştia o cer, adăugând că ar fi încântat dacă s-ar găsi viaţă inteligentă pe alte planete. În evul mediu condiţiile care defineau sufletul erau inteligenţa, liberul arbitru, libertatea de a iubi şi de a lua decizii, potrivit astronomului.

Toate aceste caracteristici ar putea să nu fie doar ale oamenilor. Orice altă entitate – nu contează cu câte tentacule – ar putea avea suflet, a mai spus preotul. Dr. Consolmagno, în vârstă de 57 de ani, este curatorul colecţiei de meteoriţi a Papei şi un foarte instruit om de ştiinţă.

Sursă: România liberă


Deprecated: Fișierul Temă fără comments.php este considerat învechit începând cu versiunea 3.0.0 și nu sunt disponibile alte alternative. Te rog include în temă un șablon comments.php. in /homepages/23/d658865528/htdocs/7adventist.com/wp-includes/functions.php on line 6078

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Zecimi și daruri

Departamentul Trezorerie dorește să aducă la cunoștință atât membrilor cât și vizitatorilor posibilitatea de a oferi zecimile și darurile într-o modalitate adaptată condițiilor actuale.

Descarcă informații trezorerie

Pentru mai multe informații puteți lua legătura cu Marius Stancu, telefon: 677.499.737.