Blog

5 metode pentru reducerea efectelor utilizării mobilului

20 august 2009 • din Blog

1. Fii scurt : Evită să vorbeşti perioade lungi la telefonul mobil. Încearcă să îţi planifici apelurile în aşa fel încât să foloseşti telefonul fix pentru convorbiri lungi.

2. Nu vorbi din maşină : Vorbeşte cât mai puţin posibil în maşină, pentru că aici radiaţiile sunt amplificate. Dacă totuşi nu poţi evita acest lucru, montează-ţi o antenă exterioară.

3. Protejează-ţi copilul : Nu pune un mobil pornit în căruciorul copilului, întrucât emite unde electromagnetice chiar dacă nu vorbeşti cu el.

4. Evită curelele: Nu purta mobilul la curea. E inutil să expui undelor electromagnetice oasele şoldurilor şi organele din zonă. Cel mai bun loc în care să porţi mobilul este buzunarul de la picior al unor pantaloni militari.

5.Direcţionează antena: Scoate întotdeauna antena (dacă este rabatabilă) când vorbeşti şi direcţioneaz-o departe de cap, nu în sus, paralel cu capul. Pare o diferenţă nesemnificativă, dar reduce într-o anumită măsură radiaţiile.


Deprecated: Fișierul Temă fără comments.php este considerat învechit începând cu versiunea 3.0.0 și nu sunt disponibile alte alternative. Te rog include în temă un șablon comments.php. in /homepages/23/d658865528/htdocs/7adventist.com/wp-includes/functions.php on line 6078

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Zecimi și daruri

Departamentul Trezorerie dorește să aducă la cunoștință atât membrilor cât și vizitatorilor posibilitatea de a oferi zecimile și darurile într-o modalitate adaptată condițiilor actuale.

Descarcă informații trezorerie

Pentru mai multe informații puteți lua legătura cu Marius Stancu, telefon: 677.499.737.