Blog

Ajută un copil să meargă la școală!

9 noiembrie 2013 • din Blog, Evenimente, Externe, Locale

Din dorința de a ajuta pe copiii defavorizați din România, în anul 2005 în cadrul grupării “Misionar în lume”, s-a născut proiectul “Ajută un copil să meargă la școală”. Printre bisericile care au susținut această lucrare de-a lungul timpului se numară Emaus, Eben-Ezer, Alcala, Eden, Sion, Betania și Castellon.

În primii ani proiectul “Ajută un copil să meargă la școală” s-a desfășurat pe mai multe zone din România în județele Vaslui, Galați, Iași, Teleorman și Argeș, unde împreună cu colaborarea pastorilor locali s-au înființat Școli Biblice de Vacanță. Anul acesta datorita fondurilor limitate au fost ajutați doar copii din Moldova.

În dimineața zilei de 10 septembrie echipa de la “Misionar în lume” a mers în București pentru a cumpăra cele necesare pentru copii, dupa cum urmează: un ghiozdan în care s-au pus cinci caiete (3 de română, 2 de matematică), 2 pixuri, 2 creioane, un set creioane colorate și o riglă. Alimente pe care le-au primit sunt: 1kg orez, 1kg fasole, un borcan bulion, un borcan gem, o pungă de napolitane, două pungi paste, două pungi zahăr si două sticle de ulei; și articole de igienă (pastă de dinți și periuță, șampon, o pungă dero manual, un prosop și două perechi de șosete).

În prima zi am mers în localitatea Glodenii Gândului unde am dat 7 pachete, Gârbești (25), Alexeni (18) și în cele din urmă în Dogâța unde s-au dat 6 pachete. A doua zi s-a împărțit restul de pachete în localitățile Bălțați (25), Tătărani (5), Valea Grecului (10) și Arsura (10).

Listele cu copiii care au fost ajutați au fost făcute de pastorul Ionel Gavriliță împreună cu colegii săi. S-a urmărit ajutorarea celor mai defavorizați copii din aceste sate, dându-le astfel șansa de a dobândi o educație mai buna.

În continuare în Moldova se desfășoară activități de studiu biblic cu acești copii, și nu numai, împlinindu-le nevoile spirituale. Mulțumim tuturor oamenilor care au participat la acest proiect într-un fel sau altul, Dumnezeu să vă răsplătească!


Deprecated: Fișierul Temă fără comments.php este considerat învechit începând cu versiunea 3.0.0 și nu sunt disponibile alte alternative. Te rog include în temă un șablon comments.php. in /homepages/23/d658865528/htdocs/7adventist.com/wp-includes/functions.php on line 6078

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Zecimi și daruri

Departamentul Trezorerie dorește să aducă la cunoștință atât membrilor cât și vizitatorilor posibilitatea de a oferi zecimile și darurile într-o modalitate adaptată condițiilor actuale.

Descarcă informații trezorerie

Pentru mai multe informații puteți lua legătura cu Marius Stancu, telefon: 677.499.737.